• Detta evenemang har redan ägt rum.

Nordic Piano music week

8 februari, 08:00 - 18:00

150SEK

Nordic Piano Music Week

Ingesund Piano Center

Detta program med musik från svenska, norska, danska och finska kompositörer ska senare i vår resa till världsutställningen World Expo i Dubai med konserter på svenska, norska, finska och danska paviljongerna!

Detta är alltså en kick-off för detta resande projekt.

På tisdagen bjuds på musik av norska och danska tonsättare såsom Nielsen, Grieg och Sinding.

På onsdagen bjuds på musik av svenska och finska tonsättare såsom Sibelius, Stenhammar, Petterson Berger och Rauttavaara

Glafsfjordens musikfestival är en kammarmusikfestival i Arvika som fokuserar på klassisk konstmusik och musikupplevelser som berör. Grundad 2015 har den varje år bjudit in internationella stjärnartister och aktiverat lokala musiklivet. I år genomförs en lokal variant i samverkan med Musikhögskolan Ingesund och Ingesund Piano Center. Det bjuds på konserter varje dag mellan 8 och 12 februari på Musikhögskolan Ingesund, Rackstadmuseet och Mikaelikyrkan.

Läs mer om programmet och beställ biljetter:
www.glafsfjordenfestival.com

eller följ festivalen på Facebook:
www.facebook.com/glafsfjordenfestival

Kostnad: