Musik under Äppelträden: Unga musiker möts

18 augusti, 18:00

Medlemspris 100

Musik under äppelträden gästas av ”Unga musiker möts” som består av fyra talangfulla och nyfikna ungdomar som alla har en sak gemensamt – de älskar musik. Dessa unga musiker möttes allihop på Musikhögskolan Ingesund i början av år 2022. Repertoaren består av musik från Mozarts underbara sångskatt, Franz Schuberts vackra tongångar samt en och annan operaaria framförd med ett fängslande dramatiskt uttryck.

Maria Hebbe (klassisk sång), Rebekka Hansli & Ida Wadenbrandt (violin) och Mikael Bohlin (cello). Under sommaren 2022 vikarierar Lars-Inge Bjärlestam på cello för Andreas Wetås Jara.

Konserten är på Klabbelagårns scen i Rackstadmuseets trädgård. Café Elis erbjuder god mat och fullständiga rättigheter.
Medlemmar 100 kr, övriga 150 kr.
Bli medlem här!

18 augusti