• Detta evenemang har redan ägt rum.

Musik under Äppelträden: Slowgold

30 juli, 20:00

medlemspris 235

Musik under äppelträden får storbesök av Slowgold, Amanda Wernes musikaliska alias. Tillsammans med basisten Johannes Mattsson och trummisen Erik Berntsson skapar hon tidlös prosa som bärs fram med hjälp av såväl distade gitarrer som Amandas smärtsamt starka och vackra stämma som träffar rakt i hjärteroten. Slowgold är högaktuella med vårens nya album ”Kärlek” som är en värdig uppföljare på tidigare kritikerrosade albumen ”Aska” och grammisnominerade ”Mörkare” från 2018.

Amanda har spelat live i På spåret, varit en del av Freddie Wadlings band, gästat First Aid Kit och bob hund och prytt tidningsomslag till Faktum, Dagens Nyheter, Göteborgs-Posten och Sonic.

Konserten är på Klabbelagårns scen i Rackstadmuseets trädgård. (Vid regn bli konserten inomhus)

Boka biljetter och Barmeny här: www.tickster.se

Medlemmar 235 kr, övriga 285 kr.

Bli medlem här!

Kostnad: