Anbudsförfarande Café Elis på Rackstadmuseet 2021

Rackstadmuseet är en året runt-öppen besöksplats i Arvika där konst och konsthantverk visas i en harmonisk miljö. Över 30 000 personer besökte oss 2019, de flesta under juni, juli och augusti. Museet håller för tillfället öppet torsdag-söndag kl 12-16 som en följd av coronapandemin. Detta kommer förhoppningsvis att ändras framöver. Sommartid har Rackstadmuseet under vanliga omständigheter sjudagarsverksamhet.

Café Elis nuvarande entreprenör slutar vid årsskiftet och vi söker nu en idérik efterträdare som tillsammans med oss vill utveckla museets café- och lunchverksamhet. I arbetet ingår även att vi tillsammans lanserar vår nybyggda konferens- och konsertbyggnad, Klabbelagårn där catering ingår.
För många, bland annat bussarrangörer, är Rackstadmuseet det självklara besöksmålet under värmlandsturen. Vår trädgård är välbesökt sommartid och där bjuder vi in till vilsamma fikastunder under äppelträden och lunchpauser på uteserveringen med de doftande rosenbuskarna.

Konferensuthyrning är en viktig del av Rackstadmuseets verksamhet som också kan ske utanför museets öppettider. Så även konserter, där lunchkonserter och söndagssalonger är återkommande arrangemang.

Sista dag för att inkomma med anbud är 2020-11-01.
För underlag till anbudsförfrågan, kontakta:
Anneli Strömberg, museichef Rackstadmuseet anneli@rackstadmuseet.se
mobil: 0761015263