Västanå Teater presenterar Tr-actor
En intervju-pod om skådespeleri av och med Jakob Hultcrantz Hansson. Med hemlig gäst.

Var? ”Klabbelagår’n”, Rackstadmuseet, Arvika
När? 23/2 kl. 14.00

Biljetter säljs via Tickster
Köp biljett här!

Varmt välkomna till en liveinspelning av podden Tr-Actor inför publik. Ta chansen att uppleva en värmländsk ”Inside the Actors Studio”, och kom och delta som publik när Jakob Hultcrantz Hansson intervjuar en än så länge hemlig gäst.

Tr-Actor är en podcast om hur man lyckas och misslyckas i teater och filmindustrin. Podden vänder sig till alla som har ett intresse av film och teater.

Programledare och initiativtagare är Jakob Hultcrantz Hansson som till vardags arbetar som skådespelare Västanå Teater, men som också syns på film och i TV. Han har tidigare i podserien bland annat intervjuat Peter Stormare, Amanda Ooms och Ingvar Hirdwall.

Här kan du lyssna på tidigare avsnitt:
tr-actor.se

itunes.apple.com/se/podcast/tr-actor-podcast/id1106018838?mt=2&i=1000367241724

aca.st/7f883f

Detta är en programpunkt inom ”O, sena tiders barn…” – En utställning av kostymer, foton och rekvisita från Västanå Teaters uppsättningar baserade på Selma Lagerlöfs historier. Utställningen visas på Rackstadmuseet 15/12 2018 – 3/3 2019.