Varmt välkomna till konsert med Stinnerbom, Stinnerbom, Dubé!

Var? ”Klabbelagårn”, Rackstadmuseet, Arvika
När? 2/3 kl. 14.00

Biljetter säljs via Tickster
Köp biljetter här!

Magnus Stinnerbom har arbetat heltid som musiker, kompositör, arrangör och producent sedan 1996. Harv, Hedningarna, Ale Möller Band & Outhouse Allstars är några av de band han förknippas med. Han är musikansvarig och kompositör på Västanå Teater och skriver musiken till Västanås sommarproduktioner i Berättarladan i Rottneros.

Sophia Stinnerbom, folkmusiker från Värmland som setts på folkmusikscenen sedan slutet på 90-talet. Då med gruppen Klacklek som gjorde stor succé. Hon har även turnérat med bl.a. Mats Berglund, Harald Haugaard & Helene Blum. Efter några år vid folkmusikutbildningen på Musikhögskolan i Stockholm gjorde hon debut på Västanå Teater som teatermusiker. Idag är hon anställd musiker och kapellmästare på Västanå Teater, som 2012 mottog priset Årets Tvärspel på Folk och Världsmusikgalan. Sophia ser vi annars i Outhouse Allstars.

Sébastien Dubé, född i Québec i Kanada, är en välrenommerad kontrabasist. Även han är klassiskt skolad vid bl.a. Conservatoire du Québec och University of Southern California (Masterexamen). Åren därpå frilansade han runtom i USA och Kanada för att sedan slutligen flytta till Skandinavien. Hans musikaliska erfarenhet är mycket bred och imponerande med allt från jazz, folkmusik, klassisk musik och mycket mer. Han är även förknippad med bl.a. Ale Möller Band och duon med Torbjörn Näsbom.

Detta är en programpunkt inom ”O, sena tiders barn…”, en utställning av kostymer, foton och rekvisita från Västanå Teaters uppsättningar baserade på Selma Lagerlöfs historier. Utställningen visas på Rackstadmuseet 15/12 2018 – 3/3 2019.