Varmt välkomna till konsert med Leif Stinnerbom & Mats Berglund.

Var? ”Klabbelagår’n”, Rackstadmuseet, Arvika
När? 9/2 kl. 14.00

Biljetter säljs via Tickster
Köp biljetter här!

Leif Stinnerbom och Mats Berglund spelar låtar och kåserar kring sina folkmusikaliska forskningsresor i gränstrakterna mellan Sverige och Norge.

Leif Stinnerbom är spelmannen som blev teaterregissör för Västanå Teater. På 80-talet spelade Leif i folkmusikbandet Groupa, samt arbetade på Värmlands Museum som musikantikvarie.

Mats Berglund är en av landets mest framstående spelmän, bl.a var han mottagare av Nya Wermlandstidningens Kulturpris 2013. Han tog över tjänsten som musikantikvarie vid Värmlands Museum när Leif slutade.

Tillsammans har de mött oräkneliga spelmän och spelkvinnor, och det är från dessa möten vi får höra fantastisk musik och spännande historier.

Detta är en programpunkt inom ”O, sena tiders barn…” – En utställning av kostymer, foton och rekvisita från Västanå Teaters uppsättningar baserade på Selma Lagerlöfs historier.
Utställningen visas på Rackstadmuseet 15/12 2018 – 3/3 2019.