Aristo Sham

I samband med Glafsfjordens musikfestival bjuds det på en kammarmusikkonsert med bland annat unga lettiska pianisten Aurelia Shimkus och ERGO String Quartet.
Välkommen till en 3-dagars musikfestival i Arvika med betoning på kammarmusik på hög konstnärlig nivå med svenska och internationella artister.
Ikväll är det en dags för en kammarmusikkonsert på Rackstadmuseet med unga lettiska pianisten Aurelia Shimkus och ERGO String Quartet som spelar Hayden samt en duo med Ingesundslärarna Ann Elkjär, flöjt, och Georg Gulyas, gitarr.
Du kan även avnjuta en improvisationsduell mellan pianisterna Aristo Sham från Hong Kong och Jean Beptiste Doulcet.Entré 100 kr.
Studenter med studentleg eller under 25 år gratis i mån av plats. Biljetter säljs vid dörren 1 h innan konsert.
Glafsfjordens musikfestival pågår 18-21 januari.